Residentiële elektriciteit

Algemene elektriciteitswerken: een ruim begrip. Het zijn alle werkzaamheden in en rond je woning die met elektriciteit te maken hebben.

Die woning, dat kan een villa zijn, een rijhuis of halfopen bewoning, of een appartement. Wil je de elektriciteit vernieuwen in je bestaande woning, ga je verbouwen of zet je een nieuwbouw? Laat je voor de elektriciteit begeleiden door een expert.

Waarom kiezen voor SEQO?

We installeren je elektriciteit zoals we dat bij onszelf zouden doen. Hoe? Door goed te luisteren wat je precies wil en hoe we je het best kunnen helpen. Door alle werken perfect uit te voeren: technisch én esthetisch. Door je vooraf een duidelijke offerte te bezorgen, en een uitstekende prijs-kwaliteit te hanteren. En door alles uit te voeren binnen de afgesproken timing. 

We nemen geen genoegen met 80 of 90% tevreden klanten, maar gaan voor niet minder dan 100%!

Seqo aan het werk aan een elektriciteitskast.

Wat moet dat kosten, een elektricien?

Elk project en elke woning is anders. Neem [contact met ons op] en we komen gratis en vrijblijvend bij je langs. 

Na het plaatsbezoek bezorgen we je een overzichtelijke offerte, in mensentaal. Geen verrassingen, geen kleine lettertjes!

Verlichtingsarmatuur geplaatst door Seqo.

Projectbouw en residentiële complexen

Bij Seqo doen we ook projectbouw en residentiële complexen beroep op onze expertise. Onze ervaring staat garant voor hoogwaardige elektriciteitswerken, van planning tot installatie. Met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en esthetiek integreren we naadloos in elk project, van gemeenschappelijke ruimtes tot individuele eenheden. Kies voor Seqo voor professionele elektriciteitsoplossingen op maat.

Elektriciteitswerken voor projectbouw en residentiële complexen door Seqo
Elektriciteitswerken voor projectbouw en residentiële complexen door Seqo

Waarom zou ik niet zelf m’n elektriciteit installeren?

Dat kan! Wees je dan wel bewust van deze nadelen.

01

Werken aan elektriciteit zonder gespecialiseerde kennis en ervaring kan schokken (elektrocutie) of andere ongelukken veroorzaken. Een installatie of reparatie die niet door een expert werd uitgevoerd verhoogt ook het risico op kortsluiting en brand, en schade aan elektrische apparaten.

02

Elektrische installaties en reparaties moeten voldoen aan specifieke normen. Een erkend en gecertificeerd elektricien is op de hoogte van deze regelgeving en zorgt dat je installatie volledig voldoet. Ook voor garantie en verzekeringen is een correcte installatie een must.

03

Elektrische werkzaamheden vereisen tijd en aandacht voor detail. Een professionele elektricien klaart de klus vlot en efficiënt, waardoor jij tijd bespaart.

04

Wij zorgen niet alleen dat alles perfect werkt, maar dat de installatie ook mooi en elegant oogt. Schakelaars die perfect passen in je interieur en dus niet (of net wel, als je dat wil) opvallen, kabels die netjes geordend en gelabeld zijn, perfect geplaatste stopcontacten. Voor ons zijn de details … geen details!

05

Op korte termijn kan een elektricien duurder zijn dan de werken zelf uit te voeren, maar op termijn heb je hier alleen maar bij te winnen. Professioneel uitgevoerd werk en onderhoud vermindert de kans op storingen, reparaties en energieverlies, waardoor je minder betaalt voor herstellingen en energie. En heb je de gemoedsrust dat alles werkt zoals het hoort.

Een project in gedachten?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

SEQO
Kokerstraat 35
8750 Wingene
BE 0847.908.969