Over ons

Small enough to care, big enough to handle. Dat is niet alleen ons motto, het is hoe wij elke dag te werk gaan.

Contacteer ons

seqo
seqo

Klant staat altijd op één 

Klanttevredenheid bij ieder project: daar gaan we voor. En we zeggen dat niet alleen, je zal dat ook merken van bij de kennismaking tot de oplevering.

Tegelijk zijn we voldoende groot om het ‘aan te kunnen’. Ons team ervaren elektriciens zet z’n tanden met plezier in grote projecten. Hoe uitdagender, hoe liever! We werken dan ook regelmatig samen met architecten, ontwikkelaars en studiebureaus om samen complexe projecten te realiseren. 
Elk project, klein of groot, werken we af binnen de voorziene timing en het afgesproken budget. 

seqo

Hoe het begon

SEQO is het geesteskind van Marko Quissens. “Al op m’n veertiende verhuurde en installeerde ik licht- en geluidsinstallaties”, zegt hij. “Toen ik negentien was, ben ik volledig zelfstandig gestart. Gaandeweg kwamen daar elektrische installaties bij. Eerst vooral in de industrie en de bouw, later ook particulier en residentieel. En intussen ook al verschillende mooie projecten voor scholen en instellingen.”

seqo

SEQO vandaag

Oprichter Marko, 31 vandaag, kan rekenen op z’n vast team van vakkundige elektriciens. “Op die manier zijn we in staat om ook complexe opdrachten aan te pakken en tot een goed einde te brengen.”

In West- en Oost-Vlaanderen

Vanuit thuisbasis Wingene is SEQO actief in de provincies West- en Oost-Vlaanderen. Op zoek naar een betrouwbare elektricien in regio Brugge, Tielt, Gent, Roeselare, Kortrijk of Oostende? We zijn er voor je!

Een project in gedachten?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

SEQO
Kokerstraat 35
8750 Wingene
BE 0847.908.969