Algemene elektriciteit voor nieuwbouw, renovatie en herstelling

Installatie of modernisatie, klein of groot project: je kunt altijd rekenen op onze jarenlange ervaring en vakkundige uitvoering op maat. Jouw garantie voor een veilig, professioneel en duurzaam resultaat.

Nieuwbouw: elektriciteit tot in de puntjes

Van het opmaken van je elektriciteitsplan tot het installeren en aansluiten: wij klaren de klus. Ook de begeleiding voor de elektrische keuring en het voorzien van energiemanagement (bespaar op je energie!) kun je met een gerust hart aan ons overlaten. En we staan in voor elektriciteitswerken rond je woning: in je tuin, tuinhuis, garage of carport, zwembad en poolhouse.

Electriciteit in nieuwbouw door Seqo

Renovatie, verbouwing of uitbreiding: we zijn er voor je

Je elektriciteit vernieuwen, verzwaren (bijvoorbeeld naar driefase) of uitbreiden? Geen enkel probleem! We vervangen ook je zekeringkast of meterkast, plaatsen schakelaars, kabels en stopcontacten en komen snel ter plaatse bij defecten en storingen. 

Electriciteitswerken in een renovatie, verbouwing of uitbreiding door Seqo

Projectbouw en residentiële complexen

Bij Seqo streven we ernaar om projectbouw en residentiële complexen te voorzien van op maat gemaakte elektriciteitsoplossingen. Vanaf de planning tot de installatie, onze expertise zorgt voor hoogwaardige elektrische voorzieningen die voldoen aan de strengste normen voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Met een focus op functionaliteit en esthetiek, werken we samen met projectontwikkelaars en architecten om naadloze integratie te garanderen, van gemeenschappelijke ruimtes tot individuele eenheden. Kies voor Seqo en verzeker uzelf van professionele elektriciteitsdiensten voor elk project.

Projectbouw en residentiële complexen door Seqo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

SEQO
Kokerstraat 35
8750 Wingene
BE 0847.908.969