Elektriciteit voor onderwijs, overheid en horeca

Scholen en openbare gebouwen zijn niet alleen een pak groter dan woningen, de elektriciteitsvoorziening is er een pak complexer. Maar daar draaien wij onze hand niet voor om! 

CVO Creo deed een beroep op SEQO voor de volledige elektrische installatie van z’n nieuwbouw in Roeselare en op de campus in Kortrijk vernieuwden we de elektriciteit.

Nog andere instellingen en ook horecazaken rekenen intussen op onze expertise voor de installatie, vernieuwing en reparatie van hun elektrische installatie.

We nemen het volledige plaatje voor onze rekening

Van het opmaken van het elektrisch plan tot de installatie, verlichting, automatisatie, noodstroomvoorziening en databekabeling: we bieden je een totaaloplossing. Reken ook op ons voor de vlotte plaatsing van zonnepanelen en betrouwbare brand- en inbraakbeveiliging. Beschik je over machines of apparaten? Wij zorgen voor een perfecte stroomvoorziening en aansluiting.

Onderhoud of storing? We zijn er voor je. 

Electrische installatie door Seqo
Electrische installatie door Seqo

Waarom kiezen scholen, overheden en horecazaken voor SEQO?

Omdat we van geen kleintje vervaard zijn – ons team heeft volop ervaring in grote en uitdagende opdrachten. En tegelijk zijn we heel bereikbaar en flexibel. Dat moet ook, bij grote projecten.

Waar we niet van afwijken: jouw timing en budget zijn heilig voor ons. En je kunt altijd rekenen op een professioneel resultaat.

Elektriciteit in grote vergaderzaal door SEQO
CVO Creo met elektriciteitsinstallatie voorzien door SEQO

Een project in gedachten?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

SEQO
Kokerstraat 35
8750 Wingene
BE 0847.908.969